SPRINKEL


Melbergstraat, 18 3600 Genk
0489 03 09 41 Klik om te bellen

Professionele opvang op maat van elke hond
Professionele opvang in huiselijke sfeer
Professioneel oppas-team, opvang in eigen omgeving

Over SPRINKEL

Waarom is Sprinkel de beste keuze voor jou?

Sprinkel biedt familiale opvang voor elke sociale, kleine tot middelgrote hond. Honden zijn buiten steeds onder toezicht. Onze gasthonden komen enkel in hun kennel om te eten en om te slapen. Wij zien er op toe dat de honden niet enkel kunnen ravotten, maar ook voldoende rust krijgen. Sprinkel hanteert daarom een vaste dagstructuur.

Ons oppas-team staat paraat voor hun oppashond. De oppassers krijgen begeleiding en ondersteuning vanuit Sprinkel. Heb jij nooit aan een wandelmaatje voor jou hond? Heeft je hond het moeilijk op hotel? Is jou hond niet sociaal? Je kan steeds beroep doen op onze professionele oppassers om tijdens jou afwezigheid voor je hond te zorgen.

Meer over Sprinkel:

Het doel is al gastenhonden hond laten zijn rekening houdend met hun eigenheid. Sprinkel staat voor opvang in een familiale sfeer. Aandacht voor de noden van elke gasthond staat centraal.

Vanuit de noden van de hond en hun baasje, is het oppas-team ontstaan. Nu kunnen we op alle noden van elke hond inspelen en een gepaste opvang aanbieden.

Wat kan Sprinkel je bieden?

Wij zijn anders door ons familiaal doch professioneel karakter en kleinschaligheid. Het grootste voordeel is dat wij al onze gasthonden voldoende aandacht en verzorging kunnen geven. Sprinkel differentieer zich door het werken met natuurlijke producten en etherische oliën. Onze klanten kunnen met een gerust hart hun hond aan ons kunnen toevertrouwen

Naast het hotel, biedt Sprinkel ook diensten aan huis. Je kan beroep doen op Team-Sprinkel voor wandelingen met je hond. Oppas aan huis is ook mogelijk. Zo kan de hond in zijn eigen omgeving verblijven tijdens de afwezigheid van het baasje. Ons Team-Sprinkel wordt professioneel begeleid en ondersteund door Sprinkel en krijgt de mogelijkheid zich steeds bij te scholen.

SPRINKEL, verbinder van mens en hond

Foto's

Afkoelen!!!
Slaapwel
play time
Stoer
Binnen spelen

SPRINKEL in het kort

Dieren

Honden / katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Certificeringen

Erkiningsnr HK40750851

Erkiningsnr HK40750851

Team

Onze locatie

Logo SPRINKEL

SPRINKEL

SPRINKEL


Melbergstraat, 18 3600 Genk
0489 03 09 41 Klik om te bellen