Obi & Co Dog Daycare


Vechmaallaan 99 3870 Heers
0474795914 Klik om te bellen

Over Obi & Co Dog Daycare

Waarom is Obi & Co Dog Daycare de beste keuze voor jou?

Obi & Co Dog Daycare, voor kwispelende staartjes en blije baasjes. Bij ons zitten de honden in huiselijke opvang, dus niet in een kennel! We hebben een grote speelweide waar de honden kunnen ravotten terwijl jij op vakantie bent. Naast hondenhotel, zijn we ook een doggy daycare. Je kan je hond brengen overdag of hem door ons laten ophalen met onze dog taxi. Is je hond agressief of niet sociaal naar andere honden toe, dan komen we bij je aan huis om hem te verzorgen en uit te laten. We hebben ook een uitlaatservice voor mensen die geen tijd hebben om met hun hond te wandelen of zelf slecht te been zijn. Obi & Co uitlaatservice is actief in Limburg en Vlaams-Brabant. In ons hondenpension zijn honden van alle regio's uiteraard welkom! Ook voor hondentraining ben je bij ons aan het juiste adres! Vanzelfsprekend kan je tijdens het verblijf van je hond rekenen op foto's en filmpjes. Hondjes die een nieuw baasje zoeken zijn ook welkom, zo vangen we voor ACE charity en dierenasiel Sint-Truiden honden op als pleeggezin tot zij een nieuwe thuis gevonden hebben.

Meer over Obi & Co Dog Daycare:

We streven ernaar de band tussen hond en baas te verbeteren. Een hond die gelukkig is wanneer baasje op vakantie gaat en baasje die met een gerust hart kan vertrekken, wetend dat zijn hond in een fijne opvang verblijft! We zijn een familiebedrijf. Je hond komt terecht in een roedel van honden en hondenliefhebbers.

Wat kan Obi & Co Dog Daycare je bieden?

We kiezen ervoor om met een kleine groep te werken zodat elke hond veel persoonlijke aandacht krijgt. Je kan bij ons terecht voor dagopvang, pension, uitlaatservice en training voor honden.

Wie gingen je voor?

Wij staan 24/7 voor je klaar met een persoonlijke aanpak. Getuigenissen van blije baasjes kan je lezen op onze website en Facebook pagina.

Foto's

Obi & Co Dog Daycare in het kort

Dieren

Honden / katten

Lang verblijf mogelijk

Ja