Dog B&B (Ann Menten)


Eén Meilaan 9 3400 Landen
0470 30 94 43 Klik om te bellen

Opvang in huiselijke sfeer
Op en top verwennerij
Plezier maken met Laika en Lotte

Over Dog B&B (Ann Menten)

Wat is Dog B&B?

Dog B&B is een leuke vakantiestek voor onze lieve viervoetertjes in familiale sfeer. De baasjes gaan op verlof en brengen na afspraak natuurlijk, hun lieve schat bij ons voor een onvergetelijk verblijf.

Wij zelf hebben 2 hondjes: een Engelse Cocker Laika en ons Lotte een poedeltje.

Waarom?

Honden zijn onze passie. Die van mijn mama en mij. Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby. En het is niet mijn hoofdberoep. Maar pure passie en hobby!

Geschiedenis

In juli 2020 kreeg ik de vraag van de fysiotherapeut van mijn cockertje of we niemand wisten voor een hondje van 10 jaar, een hondje met wat medische problemen, het was een Cavalier King Charles. Mijn mama zei direct: "ja wij". Ik was eerlijk gezegd wat terughoudend, want ja, met onze 2 hondjes, je wist maar nooit hé. Zo gezegd, zo gedaan. Het was fantastisch. Zo is de bal aan het rollen gegaan. En doen het nog steeds met heel veel passie. Het hondje is jammer genoeg vorig jaar overleden, wat zeer hard aankwam, want zij (ons Yana) zoals we ze noemde, was een schatje!

Waarvoor kan men terecht?

Heel eenvoudig: de hondjes mogen chillen in de zetel, ravotten in de tuin, fratsen uithalen (liefst leuke fratsen), spelen met onze eigen hondjes natuurlijk (Lotte ons poedeltje is daar super gelukkig mee).

We hebben een wandelmama die mij helpt bij de wandelingen. Anders gaan ze om beurt wandelen. Ik kan niet met alle 3 gelijk gaan wandelen helaas.

En verwennerij ten TOP!

Waarin is Dog B&B uniek?

Wij richten ons echt op opvang 1 op 1. Dit houdt in, dat we geen extra opvanghondjesnemen. Het is dus onze 2 eigen hondjes samen met het gasthondje.

Echt in huiselijke sfeer!

Ik heb cursus Dierenartsassistente gedaan, cursus dierenverzorging is ook achter de rug en de cursus Dieren EHBO zijn we mee bezig. Wel ALTIJD met ondersteuning van onze eigen super DA.

We nemen helaas geen grote honden aan, (niet omdat we niet graag zien, maar gewoon niet voldoende plaats hebben) en meestal mogen de gastjes bij mij in bed slapen! Hihi, en met een grote hond, is dat iets moeilijker.

Dus allemaal welkom bij Liliane, Ann, Lotte en Laika

Telefonisch contact: tussen 19 en 21u!

Weekend mag er ook gebeld worden tussen 17 en 20u!

Verwennerij: 1 adres Dog B&B bij Laika en Lotte

Foto's

Laika en Lotte
Yana
Louis
Chiko
Maurice

Dog B&B (Ann Menten) in het kort

Dieren

Kleine honden

Lang verblijf mogelijk

Ja

Certificeringen

Diploma Dieren EHBO

Team

Onze locatie

Logo Dog B&B (Ann Menten)

Dog B&B (Ann Menten)

Dog B&B (Ann Menten)


Eén Meilaan 9 3400 Landen
0470 30 94 43 Klik om te bellen