Kattenhotel 't Kattenhuizeke


Gravin de Merodestraat 83 2260 Heultje
0476/679143 Klik om te bellen

Over Kattenhotel 't Kattenhuizeke

Waar het welzijn van uw kat prioriteit is

Bent u op zoek naar een warme opvang voor uw kat(ten) tijdens uw vakantie of zakenreis, verhuis of verbouwingswerken, ziekenhuisverblijf, ...

Dan helpen wij u heel graag verder!

Wij zijn een kleinschalig kattenhotel met 14 kattenkamers waar er echt tijd gemaakt wordt voor uw lieveling. Hij/zij zal met de meeste zorgzaamheid en liefde benaderd worden en dit in familiale en rustige sfeer.

Uw lieveling verblijft in kattenhotel 't Kattenhuizeke in een familiale & rustige sfeervolle ambiance in een eigen luxe kamer, waarvan sommige kamers zelfs verbonden zijn met een eigen buitenverblijf.

In een boeiende speelkamer kunnen de gasten zich individueel of samen met hun huisgenootjes à volenté uitleven. Voor de sportieveling is er het kattenloopwiel. Vallen de oogjes toe? Dan zijn er de "time-out"-plekjes.

De meeste kat(ten) zullen het leuk vinden om te logeren in ons kattenhotel, maar voor de echte huismussen bieden wij de mogelijkheid om in hun vertrouwde omgeving van hun dagelijkse portie individuele aandacht en verzorging te genieten. Het is dan ook voor hen dat ik de "kat"sitter heb voorzien!

Heeft u vragen, komt u graag een kijkje nemen of wil u graag reserveren?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan steeds voor u klaar!

Kattenhotel 't Kattenhuizeke in het kort

Lang verblijf mogelijk

Ja