Kattenhotel Chat'eau


Della Faillelaan 16 2290 Vorselaar
0476/85 55 74 Klik om te bellen

Over Kattenhotel Chat'eau

Gaat u met vakantie, weekendje weg, verbouwen/verhuizen...of kan u even zelf niet voor de poezen zorgen? Dan zorgen wij bij Chat'eau voor betrouwbare opvang!

Na mijn studies als kattenverzorgster en met een groot poezenhart, zorg ik ervoor dat uw schatten niets te kort komen tijdens uw afwezigheid.

Wij zijn een kleinschalig pension met 13 verblijven waar aandacht voor uw huisdier en netheid op de eerste plaats komen. In ons knus pension beschikt elke gast over een individueel binnenverblijf, waarvan 4 voor meerdere katten uit hetzelfde gezin en 4 met buitenverblijf. Er is de mogelijkheid om individueel te spelen in onze gezellige speelruimte.

Door gebruik te maken van zachte tinten, heerlijke schuilplaatsjes en veel natuurlijke lichtinval, creëerden we een huiselijke sfeer waar het zalig vertoeven is voor uw lievelingen. Tijdens de winterperiode is het bij ons gezellig warm, in de zomer lekker koel!

Geniet van uw vakantie en wij zorgen voor met veel plezier voor uw schatten!

U kan het pension vrijblijvend (op afspraak) bezoeken zodat u zelf kan zien in welke omstandigheden uw poezen bij ons verblijven en beantwoorden graag al uw vragen!

Foto's

Kattenhotel Chat'eau in het kort

Dieren

Katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Kattenhotel Chat'eau


Della Faillelaan 16 2290 Vorselaar
0476/85 55 74 Klik om te bellen