Kattenhotel Cattelientje


Houwaartstraat 42 3210 Linden
0469 13 30 03 Klik om te bellen

Over Kattenhotel Cattelientje

Kattenhotel met privé-suites in Lubbeek.
Elk katje beschikt over een eigen suite waar die zich thuis kan voelen. Suites zijn ingericht volgens de noden van de kat: fleece dekentjes, hangmatje, verstopplaatsen, krabplank, verschillende niveaus om te liggen, speelgoed,… Sommige suites hebben ook een eigen buitenren met klimboom. Kortom alles om jouw kat ook van een fijne vakantie te laten genieten.

Alles wordt in het werk gesteld om de katjes een zo stressvrij mogelijke vakantie aan te bieden. Hiervoor wordt onder andere gebruik gemaakt van etherische oliën en feliway. Daarnaast proberen we zo veel mogelijk een huiselijke omgeving te creëren: radio, eigen zetel, fleece dekentjes, gezellige en warme inrichting,...

We spelen zoveel mogelijk in op de noden van de kat. Is jouw kat heel speels of knuffelt die graag of heeft die juist meer ruimte nodig? We houden met alles rekening.

Het belangrijkste doel is dat jouw kat hier op haar gemak is en ook een fijne vakantie heeft en hierdoor haar personeel ook met een gerust hart op vakantie vertrekken.

De vakantie waar jouw kat naar uitkijkt ????

Foto's

Royal suite
Jungle suite
Atlantis suite
Glamour suite
Buitenren

Kattenhotel Cattelientje in het kort

Dieren

Katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Team

Onze locatie

Logo Kattenhotel Cattelientje

Kattenhotel Cattelientje

Kattenhotel Cattelientje


Houwaartstraat 42 3210 Linden
0469 13 30 03 Klik om te bellen