Kattendroom


Smetsakkers 24 9080 Lochristi
0486/33.46.52 Klik om te bellen

Over Kattendroom

Kattendroom is een gezellig familiaal kattenhotel die uw kat liefdevol opvangt tijdens uw afwezigheid en sinds 2012 reeds vele katjes een droomvakantie bezorgd heeft.
Wij bieden alles wat een kattenhartje wenst: veel aandacht en bewegingsvrijheid in een gezellige binnenruimte met leuke krabpalen en speelgoed. Er is ook een buitenren waar onze hotelgasten veilig kunnen genieten van de buitenlucht. Zo worden we vast en zeker het favoriete vakantieadres van uw kat!

Volg de dagelijkse avonturen van de Kattendromers op onze facebookpagina en ervaar zelf de aangename sfeer van Kattendroom. Daar kan u ook de talrijke beoordelingen van onze klanten nalezen en vaststellen dat zij ons waarderen als een 5-sterren kattenhotel.
Voor alle info ivm het hotel, de gezondheidsvoorschriften en onze contactgegevens kan u terecht op onze website: www.kattendroom.be
Hebt u nog een vraag of wil u vrijblijvend een bezoekje brengen aan ons kattenhotel, aarzel dan niet om contact op te nemen, wij helpen u graag verder.

Kattendroom in het kort

Dieren

Honden / katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo Kattendroom

Kattendroom

Kattendroom


Smetsakkers 24 9080 Lochristi
0486/33.46.52 Klik om te bellen