Dierenhotel KEDAV


Keiberg 8 3211 Binkom
0495559051 Klik om te bellen

Over Dierenhotel KEDAV

Waarom is Dierenhotel KEDAV de beste keuze voor jou?

Gaat u binnenkort op reis of er is een andere reden waarom u voor uw trouwe viervoeter op zoek bent naar een geweldig logeeradres? Vertrouw hem dan met een gerust hart toe aan Dierenhotel Kedav. Uitbaters Dennis en Katja bouwden op korte tijd een uitstekende reputatie op en runnen met hart en ziel een kleinschalig hotel voor katten en andere kleine (huis)dieren in Binkom (Lubbeek).

Meer over Dierenhotel KEDAV:

Uw dier wordt deel van het gezin. Alleen de beste zorgen zijn goed genoeg wanneer het op uw huisdier aankomt. Dat hebben ze bij Dierenhotel Kedav goed begrepen: zaakvoerders Dennis en Katja vertroetelen elke logé alsof het hun eigen huisdier is. Ze overladen de dieren met heel wat aandacht, zorg en liefde. Uw huisdier belandt tijdens uw afwezigheid in een warme en veilige omgeving.

Wat kan Dierenhotel KEDAV je bieden?

Oase van rust, zee aan ruimte. Dierenhotel Kedav ligt aan de rand van Binkom (Lubbeek), in een rustige straat omringd door velden en bossen. Hun knappe en innovatief gerenoveerde vierkantshoeve vormt voor uw huisdier een oase van rust. Dennis en Katja kiezen bewust voor een beperkt aantal logeerplaatsen om uw huisdier de ruimte en aandacht te kunnen geven dat het verdient.

Wie gingen je voor?

Een huisdier achterlaten is niet altijd even gemakkelijk. Dierenhotel Kedav nodigt u graag uit om op voorhand een kijkje te komen nemen naar de verblijfplaatsen en zo de sfeer van het hotel op te snuiven. Dennis en Katja posten op Facebook bovendien regelmatig foto’s en updates, zodat u vanop afstand op de hoogte bent van het doen en laten van uw viervoeter.

Foto's

Dierenhotel KEDAV in het kort

Dieren

Katten
Kleindieren

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Dierenhotel KEDAV


Keiberg 8 3211 Binkom
0495559051 Klik om te bellen