CatiMaxi


Bosdreef 6 9255 Buggenhout
0474/475675 Klik om te bellen

Over CatiMaxi

Waarom is CatiMaxi de beste keuze voor u?

CatiMaxi is een kleinschalig kattenpension dat uw kat liefdevol opvangt tijdens uw vakantie, uw zakenreis, uw verblijf in het ziekenhuis of uw verbouwingswerken.

Bij ‘CatiMaxi’ komt uw kat terecht in een kattenpension met groepsopvang.
Dit betekent dat ze de mogelijkheid heeft om te bepalen waar ze wil liggen of mee bezig wil zijn.
Uit ervaring weet ik hoe erg een kat gesteld is op verschillende plaatsjes om van alles te kunnen observeren.
Daarom kunnen mijn pensiongasten vrij rondlopen in een op kattenmaat ingerichte binnenruimte.

Gescheiden van de groepsopvang beschikt kattenpension CatiMaxi sinds juli 2015 nu ook over 3 individuele buitenverblijven met elk hun eigen overdekte buitenruimte met zicht op de tuin. Ideaal voor katten die graag buiten vertoeven en voor katten die door leeftijd, gedrag, speciale voeding, … nood hebben aan een aparte huisvesting. Uiteraard kunnen deze verblijven ook bewoond worden door meerdere katten uit hetzelfde gezin. Elk individueel verblijf is uitgerust met ligplanken op verschillende niveaus, krabplank, bedje, kattenbak, eten- en drinkbakjes, kattenspeelgoed.

Sinds april 2023 is er ook een gezamenlijk verblijf met buitenren. De gezamenlijke ruimte heeft verschillende lig- en verstopplaatsen, verscheidene eet- en drinkkommen, een krabplank en voldoende kattenbakken met fijn kattenzand. De katten kunnen via een kattenluik zelf beslissen of ze graag binnen of buiten vertoeven. Buiten zitten ze gedeeltelijk overdekt en kunnen ze vanop een extra houten kattenhuisje alles wat er buiten gebeurt goed in de gaten houden.

Foto's

Groepsopvang

CatiMaxi in het kort

Dieren

Katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Logo CatiMaxi

CatiMaxi

CatiMaxi


Bosdreef 6 9255 Buggenhout
0474/475675 Klik om te bellen