sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Driewilgenstraat 78
    3800 Sint truiden
  • 0494 92 05 67
  • Website

Petsservice@home

Waarom is Petsservice@home de beste keuze voor jou?

Elk dier verdient het beste! Willen jullie ook niet dat jouw de vakantie/opvang verdient die je graag wil? Bij Petsservice@home zorgen we voor een opvang op maat van je dier. Met zowel een kattenhotel (gemeenschappelijk, als apart), hondenhotel waar totaal geen tralies aan te pas komen en ze ieder een eigen "huisje" en "privétuintje" hebben, maar ook zalig samen kunnen ravotten indien u dit wenst. Maar is u dier te angstig of om welke reden dan ook, bieden we ook oppas aan huis aan. Maak gerust een afspraak om eens te komen kennismaken en te genieten van de opvangmogelijkheden voor uw kat of hond.

Meer over Petsservice@home:

We willen het beste voor jullie dier(en), het word een onvergetelijke vakantie voor uw hond(en) of kat(ten) hier. We streven naar rust, veel liefde en enorm veel aandacht voor de dieren.

Wie gingen je voor?

Ons doel met het hotel is dat de klant met een gerust hart op vakantie vertrekt en dat het dier een onvergetelijke vakantie beleeft bij ons. Met een dagelijkse update van hun dier, vergeten we ook het baasje niet. Want een gerust baasje is een blij baasje. Petsservice@home in het kort

Dieren

  • Honden / katten
  • katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja