Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Wezelsbaantje 29 B
    2230 Herselt
  • 0498/225.773

Hondenhotel de Blije Bobbie

Waarom is Hondenhotel de Blije Bobbie de beste keuze voor u?

De Blije Bobbie is een vakantieverblijf voor maximum 5 kleine gasthondjes. Er zijn géén kennels. De hondjes lopen de hele dag vrij rond met de gastvrouw. Ze kunnen ravotten in de grote tuin en het bosje, of binnen komen in de woonkamer om een beetje te rusten. ‘s Avonds mogen ze nog wat op de schoot liggen en éénmaal bedtijd kunnen ze in de woonkamer in hun mand of bench verder slapen zoals ze thuis gewoon zijn.

Meer over Hondenhotel de Blije Bobbie:

Wij bieden een huiselijke sfeer aan voor de hondjes zodat ze zich zeer snel “thuis” voelen. Onze grootste troef is dat wij zelf 3 honden hebben waarmee het gasthondje kan spelen. Hij/zij is nooit alleen en gaat zich niet vervelen.

Wat kan Hondenhotel de Blije Bobbie u bieden?

Door het kleinschalige (max 5 gasthondjes) en huiselijke van ons hondenhotel kunnen wij persoonlijke aandacht geven aan alle gasthondjes. Dat waarderen de baasjes en de hondjes uiteraard zeer erg. Wanneer de baasjes weten dat er in het hondenhotel goed voor hun hondje gezorgd wordt, kunnen ze met een gerust hart vertrekken en zorgeloos van hun vakantie genieten. Zo is de vakantie een stuk leuker, ook voor de hondjes die in goede handen zijn.

Wie gingen u voor?

Al onze gastjes komen graag terug en meestal stormen ze de voordeur binnen om bij hun vriendjes te gaan spelen.


Foto's van Hondenhotel de Blije BobbieHondenhotel de Blije Bobbie in het kort

Dieren

  • Honden / katten

Lang verblijf mogelijk:

Ja