Balewood


Olenseweg 169 2440 Geel
0486749028 Klik om te bellen

Over Balewood

Waarom is Balewood de beste keuze voor jou?

Balewood : Verblijf, kennel & training - dagopvang, vakantieverblijf, langverblijf - training: puppytraining, gedragstraining, rasspecifiek - op maat Kleinschalig hondenhotel met de nadruk op kwalitatieve verblijven en kwalitatieve opvang. Elk verblijf is voorzien van binnen-en buitenhok en vrije toegang tot de loopweide. Klimatisatie houdt het lekker warm in de winter en fris in de zomer. De passie van de eigenaar straalt af uit de verblijven en de constante aandacht voor de honden.

Meer over Balewood:

Balewood ligt in Geel, goed bereikbaar via de autostrade. De ligging biedt absolute rust aan de honden. Elk verblijf wordt voorafgegaan door intakegesprek om kennis te maken met de eigenaar, de hond en de wensen of verwachtingen te overlopen. We werken op maat voor iedereen en bieden een all in verblijf. Er worden geen extra's gerekend voor wandelen, medicatie,....Enkel vragen we om het eigen eten mee te brengen, dit enkel om de gewoontes van de hond te kunnen aanhouden.

Wat kan Balewood je bieden?

Balewood staat voor passie voor honden, voor kwalitatieve opvang, voor "a place like home" tijdens de afwezigheid van de eigenaar. Heeft je hond nood aan het aflaten van stoom, spelen, contact met soortgenoten, dan is dagopvang de ideale oplossing. Je hond krijgt de ontspanning en beweging die nodig is en jullie verder samen rustig verder genieten van de dag. Je hoeft je nooit nog zorgen te maken bij een weekendje weg, een langere vakantie, een onverwachte situatie waar opvang nodig is. Je hond is steeds in goede handen.

Foto's

Balewood in het kort

Dieren

Honden / katten

Lang verblijf mogelijk

Ja

Onze locatie

Balewood


Olenseweg 169 2440 Geel
0486749028 Klik om te bellen